fbpx

START-UP NATION DIASPORA

Stiai ca o cheltuiala obligatorie a proiectului START-UP NATION DIASPORA 2022 o reprezinta pachetul digital ?

 MCGM pune la dispozitia voastra pachete digitale personalizate care indeplinesc conditiile de eligibilitate in cadrul proiectelor START-UP NATION DIASPORA 2022.

Colaborarea MCGM Web Design cu consilierul autorizat in domeniul marcilor si brevetelor de inventie OSIM – va poate ajuta sa obtineti punctajul maxim la acest criteriu.

Despre asta o sa vorbim in minutele urmatoare, iti vom explica ce anume ai nevoie pentru a obtine punctajul maxim la momentul evaluarii dosarului.

Start-up nation diaspora 2022 - conditii de eligibilitate

Pentru a accesa programul, în plus faţă de condiţiile standard impuse de procedură, românii din diaspora trebuie să facă dovada domiciului sau rezidenţei în străinătate în ultimele 12 luni până la momentul înscrierii, printr-un permis de şedere/dovadă de stabilire, viză de rezidenţă/de lungă şedere sau certificate de rezidenţă. Înscrierile se fac exclusiv online, pe platforma granturi.imm.gov.ro

Grila de evaluare pentru Start Up Nation Diaspora 2022 o gasesti aici

 Care este valoarea finantarii ?

➤ 200.000 lei nerambursabili pentru crearea și menținerea pentru doi ani a 2 locuri de muncă full time
➤ 100.000 lei nerambursabili pentru crearea și menținerea pentru doi ani a 1 loc de muncă full time

Care este contributia beneficiarului ?

➤ 5% – 15%

Pachet digital (voucher de digitalizare) reprezinta cheltuiala eligibila in valoare de minim 25,000 lei si poate contine:

➤  echipamente IT, tehnică de calcul tip PC, format din:  unitate centrală, server, monitor, imprimantă/copiator /multifunctională, inclusiv sisteme portabile, telefoane smart, tablete.

➤  soft-uri / Licente necesare desfasurarii activitatii;

➤  website de prezentare a activitătii sau magazin on-line, cheltuieli înregistrare domeniu fără hosting, pentru operatorii economici care nu detin alt site, si care trebuie să fie functional la data depunerii cererii de rambursare a ajutorului de minimum  si pe toată perioada de monitorizare, cheltuieli de promovare a site-ului/magazinului on-line, un soft necesar desfăsurării activitătii si semnătură electronică.

Cu ce te putem ajuta ?

1 – Website prezentare;

2 – Magazin online;

3 – SEO – Clasare in ierarhia Google;

4 – LOGO Design;

5 – Social Medial Management & Social Media Marketing;

6 – Rezervare si inregistrare domeniu;

7 – Mentenanta & Gazduire.

Daca ai o idee de afacere si doresti consultanta, Echipa MCGM iti sta la dispozitie.

Nu uita, ne gasesti si pe Facebook si Instagram!

MCGM Web Design vine in intampinarea ta cu servicii web si promovare online, dar si cu o echipa formata din profesionisti care se va ocupa de succesul afacerii tale.