fbpx

Realizare site web

Realizare site web cu solutii complete pentru companiile care doresc o prezenta consistenta in mediul online

Realizare site web - prezentare generala

Este termenul generic pentru crearea site-urilor web profesionale si de prezentare, a paginilor web, a portalurilor sau chiar a unui blog. Prin crearea site-urilor web companiile si persoanele fizice vor fi prezente in mediul online si vor putea expune potentialilor clienti produsele si serviciile oferite.

Cu ajutorul unui web design creativ, site-ul web poate face diferenta dintre tine si concurenta contribuind la mentinerea pe termen lung a brand-ului.

creare site web MCGM

Alege cu incredere cele mai bune servicii de realizare site web de la MCGM Web Design!

Doriti o oferta ? Contactati-ne!

Pentru o evaluare gratuita ne puteti contacta prin formularul de contact, chatul online sau datele de contact.

Procesul de realizare site web de prezentare

Cand realizam un site web procedam la o etapizare a muncii care ne ajuta sa dezvoltam un proiect rapid si eficient

Analiza proiectului

Etapa 1

In aceasta etapa echipa MCGM Web Design si clientul vor analiza proiectul si vor identifica publicul tinta si concurenta.

Realizare Web Design

Etapa 2

Vom realiza schita site-ului web si il vom transpune in format digital. Se vor stabili culorile site-ului, stilul folosit, fontul, animatiile dar si interactiunile dintre elementele site-ului web si utilizator.

Web Development

Etapa 3

Dupa aprobarea design-ului de catre client, site-ul functional va fi pregatit pentru a fi afisat in browsere, pe diferite dispozitive precum, desktop, tableta sau telefon mobil. 

Lansarea site-ului

Etapa 4

In aceasta etapa site-ul web fiind finalizat va fi publicat pe internet pentru a putea fi accesat de catre utilizatori. Echipa MCGM Web Design va configura serverele pentru gazduirea site-ului (web hosting) si va incarca fisierele site-ului pe server.

Realizare site web - Functionalitati

Realizare site web - Intrebari frecvente

Functionalitati

In mediul online sunt prezentate o multitudine de servicii si oferte de web design. Trebuie, insa, sa ti cont de cateva aspecte si functionalitati legate de site-ul tau inainte de a incepe proiectul: design grafic preferabil cu impact vizual, functionalităti, optimizare pentru motoarele de căutare, securitate, garantie si servicii ulterioare de administrare / suport disponibile. Este posibil să găsesti si oferte ieftine însă gândeste-te că experienta si cunostintele necesare pentru a crea un site bun sunt diverse si implică oameni bine pregatiti în strategie, web design, programare si alte servicii online. 

In conditiile in care doriti sa achizitionati un pachet de servicii web in vederea realizarii site-ului web aferent companiei dumneavoastra, sunt mai multi factori care influenteaza costul final, cum ar fi:

– solutia tehnica utilizata pentru crearea website-ului (site web de prezentare, realizare site anunturi, creare site imobiliare, etc);

– numarul paginilor aferente website-ului este un alt factor important in determinarea costului final;

– complexitatea elementelor de web design dorite;

Pentru ca website-ul dezvoltat sa poata fi accesat de oriunde prin intermediul internetului este necesar sa detineti un domeniu web si un pachet de gazduire website (web hosting).

Pentru crearea site-ului web vom avea nevoie de texte, fotografii tematice, date de contact, toate in format digital.

In momentul realizarii website-ului veti avea posibilitatea de a accesa pe serverul de probe proiectul web in lucru. Astfel vom putea analiza si stabili de comun acord eventuale retusuri care se impun pentru o viziune comuna asupra site-ului web.

MCGM Web Design vine in intampinarea ta cu servicii web si promovare online, dar si cu o echipa formata din profesionisti care se va ocupa de succesul afacerii tale.