fbpx

# Promovare prin Facebook ADS & Instagram

Facebook ADS

„Internetul a schimbat totul. Ne aşteptăm să ştim totul instant. Dacă nu înţelegi comunicarea digitală eşti în dezavantaj .”                                                                                                                          Bob Parsons

Promovare prin Facebook ADS & Instagram

– prezentare generala –

Pana in decembrie 2021 numarul utilizatorilor Facebook in Romania era de 11 937 900, ceea ce reprezinta 62,2% din intreaga populatie.

  Facebook este cea mai mare retea socială din lume iar promovarea business-ului tău, prin Facebook & Instagram, este potrivită atunci când vrei să ajungi imediat la un număr mare de utilizatori. Acest tip de promovare a evoluat odată cu cresterea în volum a numărului de utilizatori activi si s-a dezvoltat permanent devenind una din cele mai puternice platforme de publicitate, cu miliarde de utilizatori activi lunar.

   Cu ajutorul  retelelor de socializare, Facebook & Instagram, putem găsi si intra în legătură cu persoanele, grupurile, afacerile, organizatiile si alte entităti care sunt importante pentru noi.

promovare facebook - social media marketing

Platforma cea mai folosita, de catre companiile din Romania, pentru reclamele sponsorizate,  este  Facebook - 81%.

Promovare prin Facebook ADS si Instagram

-intrebari frecvente-

MCGM Web Design vine in intampinarea ta cu servicii web si promovare online, dar si cu o echipa formata din profesionisti care se va ocupa de succesul afacerii tale.

Adresa