fbpx

# Promovare Facebook ADS & Instagram

Promovare Facebook ADS & Instagram

„Internetul a schimbat totul. Ne aşteptăm să ştim totul instant. Dacă nu înţelegi comunicarea digitală eşti în dezavantaj .”                                                                                                                          Bob Parsons

Promovare Facebook ADS & Instagram

– prezentare generala –

Pana in decembrie 2023 numarul utilizatorilor Facebook in Romania era de 13,2 milioane, ceea ce reprezinta 70,39% din intreaga populatie.

Facebook este cea mai mare retea socială din lume iar promovarea business-ului tău, prin Facebook & Instagram, este potrivită atunci când vrei să ajungi imediat la un număr mare de utilizatori. Acest tip de promovare a evoluat odată cu cresterea în volum a numărului de utilizatori activi si s-a dezvoltat permanent devenind una din cele mai puternice platforme de publicitate, cu miliarde de utilizatori activi lunar.

   Cu ajutorul  retelelor de socializare, Facebook & Instagram, putem găsi si intra în legătură cu persoanele, grupurile, afacerile, organizatiile si alte entităti care sunt importante pentru noi.

promovare online

Promovare Facebook ADS & Instagram

– Servicii axate pe vanzari –

Platforma cea mai folosita, de catre companiile din Romania, pentru reclamele sponsorizate,  este  Facebook – 81%.

Promovare Facebook ADS & Instagram

– Beneficii –

Mediul Facebook este foarte competitiv si pentru a mentine cifre ridicate, prezenta si activitatea trebuie să fie constantă.

Promovare Facebook & Istagram

Promovare Facebook ADS & Instagram

– Intrebari frecvente –

Ce este Facebook ADS?

Facebook ADS sunt doua platforme de publicitate online care permit afisarea de reclame catre publicul tinta pe baza de targetare si cu un cost per click (CPC) sau cost per mille (CPM). Aceste platforme sunt foarte eficiente pentru promovarea afacerilor si produselor datorita numarului mare de utilizatori activi pe aceste platforme.

Ce este costul per click (CPC) si costul per mille (CPM)?

Costul per click (CPC) reprezinta costul platit pentru fiecare click pe o reclama, iar costul per mille (CPM) reprezinta costul platit pentru fiecare mie de afisari ale reclamei.

Care sunt avantajele promovarii prin Facebook ADS si Instagram?

Avantajele promovarii prin Facebook ADS si Instagram includ posibilitatea de a ajunge la o audienta mai larga si mai precisa, de a genera trafic catre site-ul dvs., de a creste numarul de conversii si vanzari, de a crea o comunitate activa in jurul brandului si de a obtine feedback de la clienti.

MCGM Web Design vine in intampinarea ta cu servicii web si promovare online, dar si cu o echipa formata din profesionisti care se va ocupa de succesul afacerii tale.