Sari la conținut

Creare site web

 Creare site web este termenul generic pentru realizarea site-urilor web profesionale si de prezentare, a paginilor web, a portalurilor sau chiar a unui blog.   Prin crearea site-urilor web companiile si persoane fizice vor fi prezente in mediul online si vor putea expune potentialilor clienti produsele si serviciile oferite.

Cu ajutorul unui web design creativ, site-ul web poate face diferenta dintre tine si concurenta contribuind la mentinereape termen lung a brand-ului.

   Alege cu incredere cele mai bune servicii de creare site web!

creare site web MCGM

Doriti o oferta ? Contactati-ne!

Pentru o evaluare gratuita ne puteti contacta prin formularul de contact, chatul online sau datele de contact.

Procesul de creare site web de prezentare

Cand realizam un site web procedam la o etapizare a muncii care ne ajuta sa dezvoltam un proiect rapid si eficient

ETAPA 1
Analiza proiectului

In aceasta etapa echipa MCGM Web Design si clientul vor analiza proiectul si vor identifica publicul tinta si concurenta.

ETAPA 2
Web Design

Vom realiza schita site-ului si transpunerea acesteia in format digital. Se vor stabili culorile site-ului, stilul folosit, fontul, animatiile dar si interactiunile dintre elementele site-ului web si utilizator.

ETAPA 3
Web Development

Dupa aprobarea design-ului de catre client, site-ul functional va fi pregatit pentru a fi afisat in browsere, pe diferite dispozitive precum, desktop, tableta sau telefon mobil. 

ETAPA 4
Lansarea site-ului

In aceasta etapa site-ul web fiind finalizat va fi publicat pe internet pentru a putea fi accesat de catre utilizatori. Echipa MCGM Web Design va configura serverele pentru gazduirea site-ului (web hosting) si va incarca fisierele site-ului pe server.

Creare site web - Functionalitati