MCGM Web Design

OUR MISSION IS TO MAKE YOUR BUSINESS GROW.

CREARE SITE-uri WEB

 Un site web de prezentare este creat pentru companii si persoane fizice astfel incat sa fie prezente in mediul online, prin care sa expuna potentialilor clienti serviciile si produsele oferite. Forma cea mai simpla a unui site web de prezentare va avea o pagina de start (homepage), una sau mai multe pagini informative si o pagina de contact.
 Indiferentde dimensiunea afacerii dumneavoastra, pretul este flexibil si negociabil in functie de complexitatea proiectului si de nevoile fiecarui client.
   Alege cu incredere cele mai bune servicii de creare site web!

creare site web de catre MCGM WEB DESIGN

Etapele realizarii unui site web

1. Analiza proiectului


In aceasta etapa echipa MCGM Web Design si clientul vor analiza proiectul si vor identifica publicul tinta si concurenta.
Aceasta etapa va debuta cu realizarea schitei site-ului si transpunerea acesteia in format digital. Se vor stabili culorile site-ului, stilul folosit, fontul, animatiile dar si interactiunile dintre elementele site-ului web si utilizator.
Dupa aprobarea design-ului de catre client, site-ul functional va fi pregatit pentru a fi afisat in browsere, pe diferite dispozitive precum, desktop, tableta sau telefon mobil. Pentru a realiza acest lucru, site-ul va fi configurat folosind tehnologiile HTML, CSS, JavaScript, PHP sau MySQL.

4. Lansarea site-ului

In aceasta etapa site-ul web fiind finalizat va fi publicat pe internet pentru a putea fi accesat de catre utilizatori. Echipa MCGM Web Design va configura serverele pentru gazduirea site-ului (web hosting) si va incarca fisierele site-ului pe server.