fbpx

Creare
Magazin
Online

Creare magazin online cu solutii complete pe platforme eCommerce. 

Crearea magazinelor online de catre echipa MCGM, cu functionalitati importante, cum ar fi, facturare, plati securizate cu cardul generare automata AWB si alte beneficii te va ajuta sa gestionezi cât mai usor si rapid vânzările. Magazinele online au certificate SSL, pachete  GDPR si sunt securizate 100%. Ne asiguram ca sunt indeplinite noile directive venite din partea Uniunii Europene in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal.

  Magazinele online reprezinta un model de afacere care s-a dovedit foarte profitabila in ultima perioada, prezentand numeroase avantaje, atat pentru antreprenorii care aleg aceasta posibilitate, dar si pentru consumatori. 

Creare magazin online - avantaje

  ●  poti fi la dispozitia clientilor oricand, zi si noapte, intrucat magazinele online nu se inchid niciodata;
  ●  cheltuielile pentru deschiderea unui astfel de magazin sunt mult mai mici decat in cazul unui magazin clasic – costurile legate de chirie, intretinere, angajati, sisteme de alarma si paza sunt evitate;
  ●  cand nu ai stocuri suficiente poti face comanda de la furnizor si apoi produsul poate fi livrat clientilor respectivi;
  ●  daca este asigurat un flux constant de vizitatori si deci un trafic mare, poti genera un profit extra din publicitate, prin plasarea de reclame pe aplicatia magazinului.

Functionalitatile unui magazin online

Panou administrare

Poti adauga usor produse sau administra comenzile.

Magazin online 100% responsive

Creăm magazine online care sunt concepute pentru a fi accesate de pe orice dispozitiv.

Cos cumparaturi

Procesare comenzi in mod automat, direct in aplicatie.

Formular contact

Protejat anti-SPAM prin Google reCaptcha.

Facturare

Administrare comenzi si facturi direct din aplicatie.

Livrare

Costuri livrare si urmarire expediere.

Oferim solutii pentru afacerea ta

Intrebari frecvente

Un magazin online este un website dinamic care permite comerciantului sa isi prezinte produsele pentru vanzare iar vizitatorii sau clientii să cumpere produsele sau serviciile dvs.  Cu acest instrument, oamenii îsi pot completa achizitiile foarte simplu si pot plati direct prin plata online.

Magazinul online poate fi realizat pe urmatoarele platforme: WordPress – woocommerce, Magento, Prestashop 

Da, asiguram asitenta tehnica si oferim garantie la magazinele online realizate de noi. Perioada cat este valabila garantia si mentenanta variaza in functie de pachetul ales de dumneavoastra. Daca pachetul ales a ajuns la finalul perioadei aveti optiunea de a prelungi acesta perioada in functie de nevoile dumneavoastra. 

Crearea unui magazin online poate dura intre 3 si 4 saptamani. Acest interval se poate modifica in functie de complexitate si de promptitudinea cu care primim feedback pe parcursul dezvoltarii magazinului.

Totodata trebuie sa fiti pregatiti sa oferiti toate materialele (imagini, denumire, pret, descriere, etc.)

Primul pas pe care il vom face este semnarea unui contract in care vor fi prevazute cerintele proiectului care au fost discutate in prealabil. Dupa semnarea contractului vei primi pe e-mail factura pentru plata avansului

MCGM Web Design vine in intampinarea ta cu servicii web si promovare online, dar si cu o echipa formata din profesionisti care se va ocupa de succesul afacerii tale.